28. března 2018

Jak jsme bydleli v Pinterestu

Barcelóna je město nabušený kulturou a stylem, a tak když jsme se tam s Tomem vydali za trochou tepla v předjaří, řekli jsme si, že se musíme i nějak stylově ubytovat...

Teplo se díky závanu ruské ledové vlny nekonalo, ale zato stylu se nám dostalo vrchovatě. Jak je naším dobrým zvykem, řešíme vše na poslední chvíli, takže až zas tak na výběr nebylo, ale měli jsme štěstí. Tom ukázal na pokoj V srdci Barcelóny ve starém centru Barri Gotic, já uviděla vanu na nožičkách a bylo jasno.



Ve skutečnosti je ale ten byt ještě hezčí než na fotkách, slintala jsem od chvíle, co jsme v jednu ráno překročili práh. Ali a Guillaume mají opravdu vkus a jejich byt je vyladěný do nejmenšího detailu. Měli tam tak naklizeno a všechno srovnáno, že mám sto chutí celý Velikonoce píglovat.



Na Airbnb prostě fajn, že máte možnost potkat místní, kteří vám doporučí nejlepší tapas v okolí a řeknou i něco o tom kam nejít běhat, protože tudy zrovna bude pochodovat separatistická demoška... 




Ve vaně na nožičkách jsem se nakonec nekoupala, ale za to sprchovat se s palmou bych, prosím, chtěla každý den!



Uplně se vidím, jak ležím v té vaně a čtu si Kunderu ve francouštině :-D



Náš pokojíček byl sice super maličký, ale o to rozkošnější!


Orientální lucerna za oknem do světlíku mě dostala

Normálně oranžovou nemusím, ale sem si neumím představit lepší barvu



Prostě jsme se nestačili divit, že bydlet se dá i v Pinerestu, a docela dobře vám řeknu, bych si to nechala líbit i déle!

Pokud ještě nemáte účet na Airbnb a rádi byste se zkusili touto cestou někde ubytovat, zaregistrujte se přes můj odkaz a automaticky dostanete kredit 725Kč (a já získám na oplátku 375Kč za doporučení).

My už se snad jinak ani nikde neubytováváme, funguje to všude po světě, bydleli jsme přes Airbnb v Maroku, v Peru, v Itálii, v Londýněv Izraeliv JAR a dokonce i na Kubě a u nás v Čechách to funguje taky! 
Můžete si pronajmout samotný pokoj, celý byt, celý dům nebo třeba i seník či hausbot, tak se nebojte se k někomu nastěhovat, řiďte se recenzema předchozích návštěvníků a zaručeně už nebudete chtít nikdy na cestách bydlet jinak ;-)


A jak bydlíte vy, když cestujete? A bydleli jste taky někdy v Pinterestu? 





5 komentářů:

  1. Skvělý název článku, boží článek a top fotky! Díky. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a ještě se mi po takových fotkách vždycky chce komplet všechno prodat a zařídit náš byt znovu! :D

      Vymazat
    2. No, to mi povídej, to je prostě hrůza se pak vrátit domů, no, ale zase to člověku vleje trochu energie a inpirace ;-)

      Vymazat
  2. Díky za krásný blog o cestování, tolik jsem s vámi toho procestovala ;). Ty koupelny mne dostaly. Z čeho jsou stěny sprchovacího koutu, že jim voda nevadí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, že cestujete se mnou!
      Čím byly natřené stěny přesně netuším, ale asi to byla nějaká omyvatelná barva, protože jsem po sprše neviděla žádné mokré fleky na omítce... určitě by šla použít i stěrka :-)

      Vymazat

Děkuji za komentáře!