8. května 2018

Dostala jsem prostor


...v květinovém čísle časopisu Nový prostor, který si ještě tento týden můžete koupit u svého prodejce NP!




A já moc doporučuji tohle květinové číslo zakoupit, protože v něm najdete celkem 10 příběhů lidí, kterým rostliny doslova změnily životy! 




Pokud časopis Nový prostor neznáte, vězte, že je to pouliční čtrnáctideník, který má profesionální redakci, ale nekoupíte si ho v žádné trafice, protože ho prodávají lidé v obtížné sociální situaci a prodávají ho na ulici. Koupí časopisu jim přispějete polovinou z ceny časopisu, ale přispět jim můžete samozřejmě i víc. Prodejce najdete ve větších městech po celé ČR, mrkněte na mapu prodejních míst NP.
Objevit se v Novém prostoru je pro mě tak trochu srdeční záležitost, protože si tenhle časopis kupuju už od gymplu, ač nepravidelně a navíc redakce NP sídlí v Řeznické ulici, což je hned za rohem od mojí Zahrady na niti, takže jsme tak trochu sousedé a spoustu prodejců potkávám osobně každý den, když si chodí časopisy vyzvedávat.

Moc ráda bych poděkovala vám všem, kteří jste ve facebookové anketě hlasovali pro mojí modrou titulku a kterou jsem díky vám vyhrála! Neuvěřitelný souboj! Byla jsem opravdu překvapená a dojatá! Přišlo mi pak spoustu zpráv, jak to, že tedy nejsem na titulce, ale vysvětlení najdete hned na 4. stránce květinového čísla...

Prodejci o titulce hlasují a anketa na FB je jen pro srovnání,
jak by hlasovala veřejnost. Prodejci si sami určí, co se jim bude lépe prodávat a pivoňková obálka byla prostě velkej soupeř. Sláva vítězům, čest poraženým!
Jedno velké díky patří i Jakubovi Jellenovi za moc milý rozhovor a Žofii Helfertové za tu krásnou fotku s japonským pozadím!



 

4 komentáře:

  1. Také si NP kupuju, nepravidelně, toto číslo mě zaujalo a už ho mám na pár dechů přečtené. Je moc povedené. Musím říct, že dřív jsem ho kupovala, abych pomohla prodejci, dnes jej čtu od začátku do konce a jsem nadšená. Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni totiž minulý rok vyměnili celou redakci a teď za Novým prostorem stojí kluci z bývalého pánského časopisu Maxim, tak možná je to i tím :-)

      Vymazat
  2. Je škoda, že se časopis dá koupit jen ve velkých městech. Ale asi je pravda, že v okresním městě by se ho prodalo málo výtisků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda... tak až se tohle květinové číslo vyprodá, dám na blog celou tu květinovou sekci, tak nepříjdete alespoň o to :-)

      Vymazat

Děkuji za komentáře!