5. září 2018

Mizím

Září je náš tradiční dovolenkový měsíc, a tak bude v Zahradě na niti v době mojí nepřítomnosti záskok... 


6. - 30. září omezená otevírací doba! 
Otevřeno bude jen úterý až pátek 
pondělky bude ZAVŘENO! 

Nebudeme přijímat žádné větší zakázky, ale e-shop bude normálně fungovat dál. Pokud se budete chtít na něco zeptat spíš než mailem nebo na FB/insta zavolejte v otevírací době přímo do Zahrady na  niti.

jedno blbý razítko do pasu a kolik to stojí času a energie, uf...

Tom včera ve Vídni konečně dostal víza, bylo to dost peklíčko a stálo ho to docela dost úsilí, konkrétně jednu zbytečnou cestu do Berlína a tři cesty do Vídně a šílenej buzer, ale první a doufám že poslední překážka pokořena a teď už jen zabalit a vydat se na cestu do divočiny!



AFRIKA VOLÁ!  


Minulý rok jsme se vypravili do Peru a Bolívie, letos jsme si říkali, že už se konečně musíme podívat do té Asie, kde jsme ještě nebyli, ale bohužel, zase nás lapila matka Afrika. Po Maroku a J.A.R. se tam vracíme a nemůžeme se dočkat. A protože jsem zjistila, že jsem nějakou záhadou nebublikovala několik příspěvků z Jihoafrické republiky, kde jsme byli před rokem a půl, postupně je sem dám, ať to tady mám kompletní. Apoň nebude na blogu ticho zatímco jsem pryč... 



3 komentáře:

  1. Užijte si to! A těším se na všechny příspěvky z cest. Tohle jsou destinace, kam se teď jen tak nedostaneme, a Tvoje zápisky (a fotky) jsou vždycky skvělý. Pááá. Kl.

    OdpovědětVymazat
  2. Lenko, upřímně se těším na obrázky a pak na povídání u vína, až přijedeš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se těším na zápisky a zážitky! Už jen proto, že na podobnou cestu bych se v životě nevydala. Je mi nesnesitelné vedro jen když tyhle místa vidím v televizi. Hodně štěstí a krásnej čas!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře!