27. února 2018

DIY video

Měla jsem ho v hlavě asi tak rok a dalších šest měsíců trvalo, než jsme s Tomem dali ty tři minuty dohromady... tak tady je, moje nové video







Vypadá úplně jinak, než moje původní představa natočit podrobné video o výrobě kokedamy. Tom prohlásil, že jsem před kamerou úplně nemožná a že to bude super nudný. Došlo i na slzy a já si říkala, jak s ním někdo může pracovat! Jenže se ukázalo, že měl samozřejmě pravdu a nakonec mi vymyslel, zrežíroval, natočil a sestříhal video, kde vlastně skoro nejsem, vidět mi jsou hlavně ruce, ale je v něm všechno podstatné a je tak krátké, že ho snad i někdo dokouká :-) 

Vůbec jsem si nedokázala představit kolik dá práce udělat jedno blbý krátký video! Je to jako se vším... projít několik slepých cestiček, třikrát něco dotočit, strávit x večerů výrobou popisek, který nakonec vůbec nepoužiju, nastudovat autorská práva k hudbě a pak hledat použitelné znělky... spousta věcí mě vůbec nenapadla. Jo a nejhorší je na sebe stotisíckrát koukat a poslouchat svůj hlas pořád dokola při nahrávání voiceoverů a vkládání titulků, ale už jsem si teda asi zvykla, že ta divná osoba s pisklavým hlasem jsem teda jako já, no. 
Nechápu, jak to dělají všichni ti youtubeři a tvůrci DIY videí, kde na to berou čas a energii, klobouk dolů!


toto je prosím fotka z července 2017, kdy jsme poprvé natáčeli...

Největší klobouk - obří sombréro - ale smekám před mým mužem, který měl dost trpělivosti a nápadů na to to celé vymyslet a dotáhnout :-*

8 komentářů:

  1. :) krásné....třeba se taky někdy do toho pustím
    Martina

    OdpovědětVymazat
  2. JewelleryByRadkaHlavackova27. února 2018 v 19:31

    Ani nemožná, ani nudný. Video je parádní!

    OdpovědětVymazat
  3. Wow!

    To je krásné. A milé. A vtipné.

    A Leni, dokonale profi jsou všecky ty čiré skleničky a mističky, které tam používáš
    a tvůj styling a styl a křehkost a šikovnost a um a všecko! Jseš nejlepší!!!

    (Já své kabelkové videjko natočila se svým bývalým studentem a myslím, že jsem se z toho šoku nevzpamatovala doteď ... :o))

    OdpovědětVymazat
  4. Povedlo se to i s "pisklavym" hlasem a krasnym usmevem. Klidne mohla i slza stesti ukapnout;) krasne dny do Prahy.

    OdpovědětVymazat
  5. ...to vypadá tak jednoduše ve vašem podání, video je parádní a Lenka na něm krásná...mějte se pěkně a točte dál, jste velmi koukatelná :-)
    jarka

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné a moc povedené video :) Opravdu!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře!