8. listopadu 2019

Bydlet jako... v zenu!

Bydlet jako... je asi jediný z pořadů České Televize, o kterém vám mohu říct, že jsem viděla úplně všechny díly a taky všechny díly předcházejího seriálu Bydlení je hra, ve kterém jsem se vždy těšila na díl se Soňou Malinovou

Proměny bydlení mě totiž vždycky strašně bavily a je inspirativní sledovat, jak si designéři s prostorem poradí a co vymyslí za neotřelá řešení a originální doplňky...


A tak jsem měla velkou radost, když mě designér pořadu Bydlet jako... Petr Slejmar oslovil ke spolupráci na jeho proměně lesního obýváku pro díl Bydlet jako v zenu.



Musím, říct, díky pohodovému štábu to bylo asi nejpříjemnější natáčení, jaké jsem zatím zažila, a to už jsem prošla lecjaké pořady... o těch míň příjemných až bizarních zas třeba někdy jindy :-D 
Tady byli všichni milí, v dobré náladě a bylo vidět, že je jejich práce baví, a to vždycky nabíjí pozitivní energií i mě a nemám pak takovou trému.


Roman Zach je strašnej sympaťák a velkej... prostě je hodně velkej a trochu idolovitej, bych až řekla!






Myslím, že tahle proměna obýváku se fakt povedla, místnost moc prokoukla. Nejvíc se mi líbil ten dřevěný strop a poličky z dřevěných prken... mrkněte na celý díl na ivysílání a uvidíte samy! Najdete v něm i můj rozhovor s Romanem o kokedamách.

A pak mi napište, jak se vám tenhle díl líbil nebo jestli taky rádi sledujete proměny bydlení! 

8 komentářů:

  1. Milá Lenko,

    sleduji, nadšení a Vy jste sympoška všude- Jiřina

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi veľmi ľúto, že táto relácia už na Slovensku nejde prehrať:(
    Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi tedy také líto, zrovna takový skvělý pořad!

      Vymazat
  3. Lenko, viděla jsem vás a moc jste se mi líbila! Tenhle pořad taky sleduju, i když nárazově víc dílů najednou, ale líbí se mi kromě proměn i zajímavý scénář. A Zach … ó, ano, je to tak. Třeba moje Stela by se po něm utloukla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bing-watching pořadů o bydlení je nejlepší, Lucie! Pořad je skvělý nejen kvůli povedeným proměnám, ale je celý takový na úrovni a člověk se i dozví spoustu věcí, to mě ba!

      Vymazat
  4. Tak to vypadá opravdu dobře ta foto tapeta a sedačka do zelené barvy, jen trochu škoda že ta foto tapeta nemá až do kraje, před rokem jsme se stěhovali do takového bydlení a teďka jsem taky kupovala fototapetu pouště a vesmíru do ložnice tak jsem zvědavá jak to bude vypadat. Ale máte ten obývacím pokoj opravdu uklidňující.

    OdpovědětVymazat
  5. Rekonstrukce bytu může přeměnit obytný prostor ve vaši vysněnou domácnost. Nová podlaha, moderní kuchyně, svěží nátěr může proměnit každý pokoj. Rekonstrukce také přináší možnost vylepšit izolaci, elektřinu nebo vodovod. Je to šance na přizpůsobení bytu vašim potřebám a vkusu. Ať už jde o menší úpravy nebo kompletní přestavbu, rekonstrukce přináší nejenom estetickou proměnu, ale i zvýšení hodnoty nemovitosti.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře!