27. listopadu 2018

Zahraďoniťový adventní věnec

Tak trochu netradiční adventní věnec ve stylu Zahrady na niti... tedy 4 aerária na svíčku, která můžete pověsit nad stůl nebo třeba do okna a postupně zapalovat, stejně jako ten tradiční. 

Ideální pro všechny, kteří rádi čistý stůl nebo třeba pro ty, kdo mají doma malé nenechavce, ať už dvounohé nebo čtyřnohé!







Aerária na svíčku se samozřejmě dají využít celoročně. Můžete je osázet sukulenty, umístit do nich různé nerosty, můšličky, suché či živé květy, šišky, listy, peříčka... fantazii se meze nekladou. Můžou dobře posloužit i samostatně jako milé dárky do temných zimních nocí.




Aerária na svíčku jsou ručně foukaná v české sklárně z varného skla simax, takže vydrží žár svíčky. Mají otvor tak velký aby se jím protáhla běžná čajová svíčka a ploché dno, aby v něm dobře stála a vosk se nerozléval dovnitř. 
Aerária jsou k dostání v Zahradě na niti nebo i na eshopu (velké, malé). Barevné svíčky s průhledným kalíšek seženete v prodejnách DM drogerie.


1 komentář:

  1. Je to moc krásné. A člověk zatouží si to pořídit. Mám jedno aerárium, osadila jsem si je. Je krásné, ale nastalo u mě nerudovské "kam s ním". Vzhledem k tomu, že mám jen jedno, mám je v pracovně nad oknem. Myslím, že většina lidí bude řešit to samé. Ale to samozřejmě nic nemění na tom, že je to krása nesmírná.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře!