24. listopadu 2018

Slavná pilea

Konečně se dostalo pilee mediální pozornosti kterou si zaslouží!

Pozvali mě do Receptáře prima nápadů, abych jí představila. Jen bohužel v připraveném scénáři nějak opomněli to nejdůležitější, totiž ten úžasný příběh, který pilea peperomioides má...

Moje poznámky ke scénáři bohužel navzali v potaz, a tak jsem si 
musela prosadit svou až na natáčení. Čas nás tlačil a v devět večer už chtěli jít všichni ze štábu domů, ale přesto jsem je donutila si vyslechnout a natočit celé pileí detektivní pátrání. Chudák pan Navrátil se ke slovu moc nedostal.


Receptář prima nápadů o pilee

Jestli se něco z toho do pořadu dostalo posuďte samy a dejte mi pak prosím vědět, jak to vlastně dopadlo! Já se na sebe nemůžu dívat, ani se poslouchat, takže jsem to neviděla (máte to taky někdo tak? :-D

A jestli se do Receptáře příběh pilei peperomioides nedostal a ještě ho neznáte, doporučuji si ho přečíst, stojí to za to! Jen pozor, upozorňuji dopředu, že pak budete tuhle štafetovou královnu také chtít ;-) 
Samozřejmě nejlepší je pileu od někoho dostat štafetou, ale pokud nikoho takového ve svém okolí nemáte můžete zkusit štěstí ve skupině Rostlinná štafeta nebo si jí koupit třeba v Zahradě na niti a začít jí šířit dál.






2 komentáře:

  1. ...za mně dobrý, jste na obrazovce přirozená a kytky taky :-)
    jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, moc vám to tam sluší a, jak píše Jarka, jste přirozená. Jako kdybyste v televizi vystupovala aspoň jednou týdne.
    Příběh tam sice nebyl, ale myslím, že si už cestu k lidem našel tak jako tak.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře!