11. dubna 2017

BOTTLES


Konečně jsem se dočkala a můžu vám představit jednu novinku, z které mám opravdu velkou radost! Pro mě srdeční záležitost a láska na první pohled... 

BOTTLES je minimalistická kolekce skleněných šperků od Nikoly Finkeové mající tvar zdánlivě obyčejných lahviček, rozhodně to ale obyčejné lahvičky nejsou. Vznikly původně jako ozdoby, které Nikola navrhla jako svojí první skleněnou kolekci, když studovala sklářství v mekkce českého sklářství - v Novém Boru. 


Inspirací jí byla její dětská posedlost flakónkama a lahvičkama od všeho možného. Z ozdob se postupně díky velmi preciznímu a krásnému zpracování a pokovení stal šperk, který má jedinečně proměnlivé možnosti... lahvičky se odjakživa něčím plní a tady to záleží jen na vás!






BOTTLES jsou šperky, které se proměňují podle vaší nálady i ročních období. Můžete je nechat minimalisticky jednoduché nebo dovnitř vložit různé živé i suché kvítky, větvičku, čtyřlístek, srolovaný vzkaz... prostě cokoliv vás zrovna napadne a vytvořit tak originální šperk pro různé příležitosti. 



Podle toho, co do šperku vložíte se i částečně může měnit barevný odraz v metalickém pokovení a sklo tak hází trochu jiné odlesky.




BOTTLES jsou ode dneška k dostání v Zahradě na niti jako šperky na krk ve dvou barevných provedeních pokovu - měděné a metalicky barevné. Tyto náhrdelníky mají i speciální povrchovou úpravu proti poškrábání.



Co jiného dát do BOTTLES na 1. máje než rozkvetlou třešeň!







K dostání jsou i původní ozdoby, které se dají použít nejen na vánoční stromeček, ale i na různé větve ve váze. Vypadají opravu překrásně pověšené na čemkoliv... průhledné pokovené či měděné.



 





Jak se vám líbí a co byste si do BOTTLESky dali vy?

Náhrdelníky i ozdoby BOTTLES Nikoly Finkeové k dostání v Zahradě na niti či na e-shopu.


Foto: Nikola Finkeová, Zahrada na niti

6 komentářů:

Děkuji za komentáře!