4. října 2016

Giveaway

Moc často soutěže nepořádám, ale když jsem viděla to kulaté číslo na facebooku, tak mě to inspirovalo a jsem neodolala to nějak oslavit... 10 tisíc fanoušku, to mě nikdy nenapadlo, že takového čísla vůbec někdy dosáhnu!

A protože úplně první kokedamu kterou jsem kdy vyrobila byla právě kokedama s ženšenovým fíkusem, chtěla jsem tehdá docílit vzhledu planetky Malého prince, rozhodla jsem se zvolit jako odměnu výtězi právě ji. 






Až do nedělní půlnoci tedy můžete u mě na facebooku soutěžit o planetu s baobabem Malého prince neboli kokedamu s fíkusem. Součástí výhry bude samozřejmě i zápich z plexiskla s Malým princem či liškou, dle výhercova výběru. Zůčastnit se může každý, kdo má facebookový profil, stačí sdílet tento příspěvek a odpovědět do komentářů na velmi jednoduchou otázku: "Jak se jmenuje planetka Malého prince."




V pondělí 10.10. (jak symbolické, že?) vylosuji jednoho výherce či výherkyni.




Díky že mě sledujete a podporujete a přeji hodně štěstí!

___________________________________________________________________
Dodatek 10.10. 2016

Výherkyní baobabu Malého prince se stala Aneta Stachová, gratuluji!
Zároveň moc děkuji všem, kteří jste se zúčastnili, bylo vás 446, což naprosto předčilo všechna moje očekávání a slosování mi dalo teda docela zabrat...

2 komentáře:

  1. Moc gratuluju! Desítka je moje šťastný číslo, tak snad přinese štěstí i Vám!
    Soutěže jsem se sice nezúčastnila, moc na to nejsem, ale kokedamu od Vás mám už dlouho na wishlistu, tak doufám, že Ježíšek mě vyslyší :-)
    Přeji hodně inspirace i nadále, máte úžasnou fantazii! Hanka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře!