13. listopadu 2014

Design týden je za námi

Prague Design Week skončil a já jsem si tak trochu oddechla. 
Uplynulý design týden byl pro mě sice velmi vyčerpávající, zároveň mě ale nabil energií, inspirací a pocitem, že to snad má všechno smysl. 

Nová přehlídka designu mě překvapila, protože jsem, ač jedna z vystavujících, vlastně moc nevěděla, co mám čekat. Dopadlo to ale skvěle, oproti Design bloku byl totiž Design week osobnější (občas až trochu punk:), vynechal komerční značky a nabídl opravdu zajímavé a rozmanité tvůrce - alespoň z mého, účastí zkresleného, pohledu.

Přála bych si, aby tenhle drive Design Weeku vydržel a jsem moc ráda, že jsem mohla být součástí. Moc děkuji všem, kteří mě navštívili v místnosti 244, a že vás nebylo málo! Pro ty, kteří se nemohli dostavit přidávám alespoň pár fotek...

























p.s. Velký dík patří mému tatínkovi, bez kterého by tahle instalace vůbec nevznikla nebo by minimálně někomu spadla na hlavu... dík!

9 komentářů:

  1. Léta jsem nepila lepší kafe než to u tebe!!!

    Byl to mimořádný baristicko-esteticko-lidský zážitek.

    PS: Napsala jsem si "tě" do dopisu Ježíškovi, takže až u tebe bude zmateně nakupovat přerostlý blondýn s brýlemi na špičce nosu, prosím, poraď mu. Díky!!! ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak příště ještě najmu baristu a otevřu kavárnu na niti ;-)

      ps: blondýnovi ráda poradím, ale jaké je přání blondýnovi manželky?

      Vymazat
  2. To je taková krása! Já už taky Ježíškovi napsala. Jen teda mýmu Ježíškovi asi žádný přerostlý blondýn nepomůže... :-) Takže budu muset sama - ale moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  3. pokoj snu.. hrozne se mi libi ta fotka s malou capkajici holcickou! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lenko, to je krasa!
    Skoda, ze jsem o tom nevedela, zasli bychom se podivat. Muzu poprosit, az zase budete nekde neco podobneho "predvadet" o echo dopredu? Nebo tu na blogu nekde probehlo a ja ho jen minula? :(
    A kazdopadne jste mi tedy vnukla napad na vanocni darek. Dekuju ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé! tak to mě mrzí! Byl to takový stres a fofr, že jsem ani na blog neměla čas... dávala jsem to jen na Fb... ale příště se polepším, slibuji!

      Vymazat

Děkuji za komentáře!