19. února 2015

HNST.LY alchymie

Protože první HNST.LY pop-up shop se konal na podzim u mě v Zahradě na niti, už jsem věděla, že ani ten další si kvůli novinkám, jako parfémy či vlněné deky, nesmím nechat ujít... 

Holky tentokrát vsadily na útulnost a pohostinnost letenské cukrárny Alchymista a spojení krásných HNST.LY produktů a dobré snídaně se teda opravdu povedlo!






A mezitím, co jsem obhlížela všechny poctivé produkty a zkoušela všechny parfémy, se ve dveřích objevila Olívka... lepší ráno už to bejt vážně nemohlo! vůbec se mi tamodtud nechtělo...



Tentokrát jsem se zamilovala do parfémů od Tanyi a její Ravenscourt Apothecary, dýchají z nich tajemné vůně anglických vřesovišť a na Anglii, na tu já mám slabost... omamné citronovo-bergamotové vůni nešlo odolat, no a co, že zrovna Dorian Grey je pánská kolínská, už je moje... a vařečka z Matějovy dílny, poctivé hlohové dřevo, taky.

 moje dva hnst.ly úlovky a právě vyšlé SOFFA!

v Alchymistovi mají 4 kámoše pro moje Ťuťu a Ňuňu, jsou značně tišší!
aneb jak si z šedivého čtvrtka udělat slunnou neděli


Jestli máte chuť osahat si poctivé honest.lí produkty, zastavte se v letenské cukrárně Alchymista dnes do 16 či zítra 14 - 21, stojí to za to. A jestli máte Letnou či Prahu z ruky, můžete se kochat alesopoň virtuálně na stránkách HNST.LY.

2 komentáře:

Děkuji za komentáře!