15. listopadu 2014

Virtuální podzim v Zahradě

Ať už jste z Olomóce, Brniska či ze z Plzně, račte vstoupit...

Podzim je letos ve znamení velkých virtuálních změn, všechno se to prostě sešlo nějak najednou. 

Možná už jste zaznamenali nové webové stránky Zahrady na niti. Ač přípravy začaly už na začátku léta, hotové byly až na začátku listopadu. Člověk by neřekl, kolik s tím je práce. Na mě vlastně bylo jen rozhodování co se mi líbí nebo nelíbí, ale ping pong já-grafik-programator je prostě náročná věc, znáte to.


Můj vysněný e-shop, kvůli kterému jsem se vlastně rozhodla pro celkovou změnu, sice ještě občas stávkuje a obsah také ještě postupně dolaďuji, ale mušky se snad postupně pochytají a vše bude fungovat jak má.

Tenhle týden mi navíc přistála na stole, nebo spíš v pc další kompjůterová vymoženost a tou je Google virtuální prohlídka.
Nejenom, že se můžete na Google street view virtuálně procházet
po Novém Zélandu nebo galerií Museé de l´Orangerie s Monetovými Lekníny, existuje ještě Google business view! No a díky eprohlídkám.cz se nyní můžete i virtuálně přesunout ke mně do Zahrady na niti ve Školské 7.


Děkuji za zpětné reakce a končím tento příspěvek virtuálního cestování.

Pěkný prodloužený sváteční víkend!




5 komentářů:

  1. Poklona - až na zem! Fakt!! Celé je to krása nesmírná a já ti moc fandim.
    PS: Doufám, že to Ježíšek umí s počítačem? Od nás má Školskou krapet z ruky (mávala jsem jí jen jednou z auta:-)) - tak si holt bude muset trochu zasurfovat, dík za tu možnost:-)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to mě těší, moc! myslím, že Ježíšek jde s dobou, nic jiného mu nezbývá, jen že mu vzkazuji, aby to nenechal na poslední chvíli! :-)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. jůůů ta virtuální prohlídka! nejlepčejší! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře!