7. června 2017

Předprázdninová štafeta

Slíbila jsem před prázdninama uspořádat ještě jednu Rostlinnou štafetu, než se všichni roprchneme na chaty a chalupy a k moři, vstříci letním dobrodružstvím...
Napište si tedy do diáře, že v úterý 27. června od 17 do cca 21 hodin je potřeba se zastavit ve Školské na v pořadí jíž třetí kolo rostlinného večírku, kde si opět vyměníme svoje nechtěné výpěstky za nechtěné výpěstky někoho jiného. FB událost zde!


Účast není podmíněná přinesením rostlin, jedinou podmínkou je, že si každý účastník musí MINIMÁLNĚ JEDNU ROSTLINU ODNÉST!!! Pokud si k rostlinkám připravíte i cedulky s příběhem (od koho rostlina je, jakk se k vám dostala, nebo proč jí posíláte dál) budu moc ráda, protože příběh dělá hodně a k rostlině pak má nový majitel hned jiný vztah, když o ní něco ví ;-)



























Máte doma rostliny, řízky, semínka, které nechcete, nevejdou se vám domů, je vám líto rostliny vyhazovat nebo máte prostě moc stejných druhů a chtěli byste nějaké jiné? Nejste zatím moc velký pěstitel, ale rádi byste si domů pořídili květiny s příběhem? 


Tak to potřebujete přijít na Rostlinnou štafetu! 



Nevím, jestli se mi podaří tradičně sehnat i nějaké ty štafetové královny pilei peperomioides, ale už mám přislíbeno pár kousků od kamarádek, kterým se už nekontrolovaně množí, takže doufám, že i královna bude! (Pokud neznáte pileu, tak šup sem)



Budu se na vás těšit já, spousta nechtěných kytek a opět malé letní osvěžení, aby se nám dobře povídalo nejen o kytkách! Jo a pozvěte svoje kytkuchtivé kamarády, ať se sejde co nejvíce rostlin do štafety!


ps. pro ty z vás, kteří jste ještě na žádné štafetě v Zahradě nebyli, mrkněte na fotoreporty z předchozích Štafet zde nebo zde ;-)


2 komentáře:

Děkuji za komentáře!