12. října 2016

Meat Design Ostrava


Jediná podzimní akce, které se letos se Zahradou na niti zúčastním bude ostravský Meat Design. V Praze je už docela předesignmarketováno a vyrážet na šňůru trhů po ČR, na to bohužel asi nejsem ten správnej kočovnej typ. Taky proto jsem si před dvěma rokama otevřela svůj zahradoniťovej e-shop, aby se k mým výrobkům dostali i lidé z kteréhokoliv kouta naší země, aniž by museli vystrčit paty z gauče... ale ono je vždycky lepší si věci pěkně osahat a podívat se jak to vlastně vypadá ve skutečnosti a taky potkat autora, že?

A tak mě letos zlákalo nadšení organizátorů Meat Designu, Důl Hlubina, který zbožňuju a kde se přímo akce koná a taky to, že jsme si s EmouMísou a ByMyynou plácly, že pojedeme společně a uděláme si z toho takovou dámskou služební cestu. Jsem nikdy nebyla na služební cestě, tak tohle bude poprvé!

Meat Design tým vybral zajímavé tvůrce a já už se těším, jak na konci listopadu Ostrava zazáří touhle přehlídkou a doufám, že tam třeba potkám někoho z vás, žijících v Ostravě a okolí! Přijďte a neváhejte se k nám hlásit, proto tam pojedeme, abychom si to užily a potkaly se!



Tak na viděnou 24. - 27. listopadu v Hlubině! 
(aby Vám nic neuniklo)

7 komentářů:

Děkuji za komentáře!