2. listopadu 2015

Steh-by-steh

O svojí lásce k vyšívání kterou se mi díky Evě a LoveRevamp podařilo znovu probudit a o mém prvním projektu jsem tu už kdysi psala.




Od té doby jsem už zvládla povyšívat kdeco, pořídila jsem si krásné Morex retro vyšívání a taky začala navštěvovat pokročilý kurz výšivky, takže teď připravuju dárky na Vánoce a taky si vyšívám svoje oblíbený šato-triko... 




A protože všem rozhodně Vánoční dárek vyšít nestihnu, moc ráda bych některé blízké duše obdarovala Evinou krásnou knížkou Steh-by-steh o moderní výšivce pro začátečníky, která právě vzniká. Je k tomu potřeba jediná věc - aby Eva vybrala na tu knížku dost peněz na Hithitu!

Takže jestli vás výšivka oslovila nebo máte okolo sebe nějakého vhodného šikovného adepta, neváhejte přispět na knížku či na nějaký balíček (doporučuju knížku + šablonu hipsterky z Vršovic od Brunhildy;), bude to stát za to! 
Fakt, čestný pionýrský! 

Tak já běžím na další hodinu do Café Jedna, trochu s tím cibulákem zase pohnout!





2 komentáře:

  1. To je nádhera!
    Tohle Vám Pražákům fakt závidím:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak Revampí kurz s Evou je samozřejmě nejlepší na živo, ale myslím, že ta knížka bude dost autentická náhrada kurzu a co teprve třeba takový jednodenní workshop s knihou dohromady, to je teprve terno i pro Nepražáky! ;-)

      Vymazat

Děkuji za komentáře!