8. února 2015

Doplněno

Když si každý rok vybírám diář, dávám si záležet na tom, aby tam vždycky bylo dost místa 1/na razítka z výletů (i když stejně věčně zapomínám diář doma a pak je tam musím vlepovat, což vůbec není vono) 2/na moje dlouhý TO DO listy, který většinou po položkách pořád přepisuju do nových a nových týdnů...

A co jsem si konečně asi po měsíci odškrtla a ulevilo se mi, je doplnění Zahradoniťového e-shopu o novinky, včetně úprav textů a tím vším, co je s tím spojené. Je to hrůza, kolik to stojí času a úsilí, a to mám vlastně jen pár položek... klobouk dolů před všema provozovatelema obr e-shopů, nechápu, že v tom množství v tom mají pořádek a nic se jim neplete! 

Vybrala jsem na ukázku pár novinek ze sekce doplňků do bytu i zahrady.

ježčí zahradní schovávačka na klíče




litinová žabka na stěnu i do záhonu

litinová zahradní pítka pro ptáky

trochu zběsilý umělý leknín

závěsný svícen z lahve

a na konec ještě závěsné zvonkové slunce

...snad nám bude svítit už jen čím dál víc!




2 komentáře:

  1. Můžu tě ujistit, že například můj táta má obr e-shop a v něm docela bordel :)))). Dřív jsem tam pravidelně chodila a opravovala mu alespoň chyby a rozjeté kódování, když si kopíroval text z Wordu (což tam natahalo spoustu zbytečných skrytých html kódů), ale už na to nemám čas a bojím se tam jít i jenom podívat :D.
    Žabka je nejmilejší. Našim pořád něco na zahradě kradou, škoda. Hned bych jim ji pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je pravda, že si v tom musí člověk udělat systém od začátku, jinak je to na zbláznění, tak třeba se k nějakýmu časem dopracuju... ale taky se přistihuju, že na stránky radši nechci nahlížet, abych tam neobjevila zase nějakou chybu :-)

      měla bych je asi prodávat se zabudovaným alarmem, tedy, díra na trhu!

      Vymazat

Děkuji za komentáře!