6. října 2014

♫ I´d like to be ♫


... under the sea 
 In an octopus´s garden in the shade 



Po dlouhé době mě v Zahradě navštívila Míša aka Mihulli a přinesla mi novou várku sicilského plážového importu! ale není to jen tak obyčejný plážový kamení!





... tyhle oblázkové chobotničky jsou prostě letní a mořské a jižní skrznaskrz,reminiscence léta a ať dělám co dělám, vždycky z toho na mě mrkne jiná mořská potvora... 



... no aby taky ne, když se tahle zakroucená tillandsie, produkt guatemalských pěstíren mimochodem, jmenuje Caput-medusae...




občas z toho ale taky vyleze ...vlasatej kámen...






 We would be so happy you and me 
No one there to tell us what to do
I'd like to be under the sea 
In an octopus's garden with youuuuuu ♫ 

(IRingo Starr)

6 komentářů:

  1. Kaput medúza :D
    Mihulli dělá boží věci. Dost ji šmíruju na Fleru :). A taky na fb a blogu, má myslim vystudovaný taky sklářský řemeslo jako já, akorát, že já jsem brusička a ona rytečka. A zústala u toho, což ji tajně závidim. Kdyby mi tilandsie nechcípaly pokaždý, když je koupím, šla bych do toho. Ale neboj, s ostatníma kytkama jsem kámoška :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidíš, to ani nevím! ono je asi dost těžký zůstat v oboru, když vystuduješ sklo... nebo že by sis dole v aťasu zařídila sklářskou pec? ;-)

      oni to jsou někdy potvory, ale mám jich ve výloze pár pár let ani je moc nezalívám a daří se jim... to občas člověk neví, čím to je... tak se budu těšit v týdnu na návštěvu v krámku! hezkej den!

      Vymazat
  2. nádhera tu=)....úplně ožily....jinak já jsem Mihulli a mám vystudováno broušení a rytí drahých kamenů v Turnově, takže jsem zůstala úplně u řemesla, ke sklu si odbíhám občas odpočinout=)...k řemeslu se můžete vždy vrátit, je to radost...

    OdpovědětVymazat
  3. To je taková krása nesmírná! A úplně nejvíc se mi líbí, jak to všechno vyzařuje radost a nadšení z toho, co děláte. Protože jak to tam není, tak i sebehezčímu kousku něco chybí. A když je to tam navíc dvakrát, jako v tomhle případě ... z toho nadšení ztrácím slova. Doslova. A šmíruju vás s radostí obě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! taková slova chvály potěší! tě taky šmíruju, tím víc mě to těší od tebe... se budeme všichni šmírovat navzájem ;-)

      Vymazat
    2. Aby nás za to nezavřeli:D

      Vymazat

Děkuji za komentáře!