12. listopadu 2013

Zahrada na vlásku

Situace kdy se těsně před odjezdem na dovolenou stane nějaká milá katastrofa, znáte to?
Naposledy to byl zlomený klíč v zámku nezamknutého krámku, ale minulý pátek byla situace o dost apokalyptičtější, strašně jsem se lekla, že na mě padá strop, že je zemětřesení, že se všechno zničí a rozbije... prostě že tajfun Haiyen dorazil i do Školský a bude to zkáza... to všechno těsně před odjezdem do Krkonoš, uf!

Přitom se "jenom" vytrhl krajní kolík mojí závěsné sítě a všechny kokedamy, aerária, krmítka i světla se zhoupla či rovnou přisála na zemi. Škody kupodivu minimální (odnesla to tři aerária) jen já jsem se pak s koštětem v ruce šokem klepala ještě hodinu.




Když dorazil T. aby se podíval co se to děje, všechno už bylo uklizený, kokedamy pěkně v bezpečí na zemi, ptá se mě, jestli jsem si tu katastrofu aspoň vyfotila... tak to bylo samozřejmě to poslední, co by mě napadlo, žejo! Koukám na ty kytičky, který jsou taky určitě v škoku a ještě je budu fotit!? 
Tahle dokumentace musí stačit!



Byla to shoda více náhod, že v místě kolíku vedl i kabel od elektřiny a omítka byla dost tlustá a já v pátek zalila docela dost kokedam, takže už to chudák kolíček prostě nevydržel.

Zahrada na niti je ale stále v provozu, jen kokedamový lesík dočasně nevisí... 

Apokalipsám zmar! Všem a všude! Nejen těm na Filipínách a ve Školský!

2 komentáře:

  1. To je drámo, to je drámo,
    jsem četla - bála se a ani nedýchala.

    Ufff, ještě že vcelku happy end

    Plánuju do Hračkotéky cestu spolu s Ježíškem, tak tě přijdu navštívit a budeš-li zasypaná květinami, vyhrabu tě - SLIBUJU! ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to budeš hodná, Roso! doufám, že v tu dobu budu zasypaná kytkama připravenýma právě pro Ježicha a že jich bude dost! ;-) a velká gratulace k pupku!!

      Vymazat

Děkuji za komentáře!